Nasiol™ MetalCoat™ Nano 1 yıl Metal Yüzey Kaplama SU/YAĞ İtici 09n031

103,79 TL
8,82 TL den başlayan taksitlerle!!
Kategori
Marka
Stok Kodu
mdcrstrotm09n031
Garanti Süresi
24 Ay

Nasiol MetalCoat

 Nano Araç Boya , Plastik Yüzey ve Lastik Koruma, Yüksek su ve yağ iticilik özelliği ile yüzey daha geç kirlenir, uygulanan yüzey üzerine yağ, çamur, toz gibi kirleticilerin yapışmasını geciktirir. Otomobil kaportasını, güneş yanığından, kuş dışkısından ve benzeri yıpratıcı dış etkilerden korumaya yardımcı olur.  Oto lastikleri ve jantlarına hidrofobi özelliği kazandırarak kirlenmeyi geciktirir. 

Kullanım Alanları

Oto kaportası, Oto lastikleri, Oto jantları, Plastik kokpit kısımları, Kaput altı metal aksamlar, Diğer tüm parlak metal ve plastik yüzeyler

Hacim: 130ml

Etkin koruma süresi: 1 YIL

Uygulama: Uygulanacak yüzey kirden ve yağdan tamamen arındırılmış ve kuru olmalıdır. Uygulanacak yüzeyde deterjan, sabun kalıntısı olmadığına emin olunuz. Gerekirse yüzeyi su ile iyice durulayınız.  

Şişeyi birkaç kez çalkalayınız. Nasiol Metalcoat'ı uygulama yapılacak yüzeye eşit şekilde spreyledikten sonra beklemeden,  hav bırakmayan bir bez yardımıyla yüzeye dairesel hareketler ile eşit şekilde yayınız. Metrekareye önerilen 20 kez(ortalama 7 ml) püskürtülmesidir.

 

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Nasiol™ MetalCoat™ Nano 1 yıl Metal Yüzey Kaplama SU/YAĞ İtici 09n031 Nasiol™ MetalCoat™ Nano 1 yıl Metal Yüzey Kaplama SU/YAĞ İtici 09n031 mdcrstrotm09n031
Nasiol™ MetalCoat™ Nano 1 yıl Metal Yüzey Kaplama SU/YAĞ İtici 09n031

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.